Από το Blogger.
RSS

Λεμονάδα με στέβια και βασιλικό


Λεμονάδα με στέβια και βασιλικό

Μια υπεροχή συνταγή που βρήκα από το olive magazine.gr 

Μερίδες : 3
Χρόνος προετοιμασίας : 5m
Χρόνος ψησίματος : 20m
Έτοιμο σε : 25m

Δροσερή λεμονάδα με στέβια, μια εναλλακτική με λιγότερες θερμίδες που επιτρέπει την… πρόσβαση στις γλυκιές απολαύσεις χωρίς «ενοχές». Η προσθήκη βασιλικού την κάνει πραγματικά ξεχωριστή.


Υλικά

1300ml νερό
25γρ. στέβια
250ml χυμό λεμόνι
4 φύλλα βασιλικού, φρέσκα
ξύσμα από ½ lime

Διαδικασία

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε το νερό με τη στέβια και το χυμό λεμόνι και τα βράζετε για 2 λεπτά.

Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε το ξύσμα lime και τα φύλλα βασιλικού.

Αφήνετε το μίγμα να αρωματιστεί για 20 λεπτά και έπειτα το σουρώνετε.

Το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και, τέλος, το σερβίρετε με πάγο.

Tip: Μπορείτε, επίσης, εάν θέλετε να αντικαταστήσετε τα φύλλα βασιλικού με φύλλα δυόσμου ή μέντας.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Τι στεβια πρεπει να μπει 1:10?

Δημοσίευση σχολίου